REKLAMI GEÇ

5 köyde nostalji yaşatıldı

5 köyde nostalji yaşatıldı

AB’den aldığı mali destekle faaliyetlerini sürdüren Denizli AB Bilgi Merkezi’nin ikincisini gerçekleştirdiği “AB – Türkiye Film Günleri” Etkinliği sona erdi. Proje kapsamında 4 köyde nostalji rüzgarı esti.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2013 Perşembe, 11:30

Denizli Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Denizli AB Bilgi Merkezi’nin ikincisini gerçekleştirdiği, “AB-Türkiye Film Günleri” etkinliği sona erdi. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de 35 mm. film makinesiyle Denizli’nin 5 köyünde açık hava sinema filmi gösterimleri gerçekleştiren AB Bilgi Merkezi, köylülere nostalji yaşattı.

Çameli’nin Yaylapınar köyü, Merkez Kocadere köyü, Tavas’ın Ovacık köyü, Acıpayam’ın Bademli köyü ile Honaz’ın Aydınlar köyünde gerçekleştirilen AB ve Türkiye filmleri gösterimi 4 gün devam etti.

Türkiye yapımı “Mutlu Aile Defteri” ve “Kelebeğin Rüyası” filmleri ve AB yapımı “Can Dostum”, “İçimdeki Deniz” ve “Hazine Avcısının Maceraları” filmlerini gösterime sunan Denizli AB Bilgi Merkezi, sinemanın olmazsa olmazı patlamış mısırın yanı sıra pamuk şeker, macun ve limonataikramları yaptı. Ayrıca köy meydanlarında açılan AB Bilgi Merkezi standıyla çocuk ve yetişkinlere yönelik öğretici kitaplar, broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtmayı da ihmal etmedi.

Denizli AB Bilgi Merkezi’nden yapılan açıklamada, Sergi, konser, konferans, gibi etkinliklerinin devam edeceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı