REKLAMI GEÇ

Belediye Türkçevizyon Festivali’ni budadı

Belediye Türkçevizyon Festivali’ni budadı

Denizli Belediyesi’nin geleneksel Türkçevizyon Festivali’nde bu yıl sadece gala programı düzenlenecek. 3 günlük konserler dizisi ise Suriye ve Mısır’daki olaylar nedeniyle iptal edildiği öğrenildi. Etkinliklerin başlamasına bir gün kala alınan bu kararla ilk kez yapılmayan bir festivalin galası olacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2013 Çarşamba, 11:43

Denizli Belediyesi’nin geleneksel etkinliği Türkçevizyon Festivali bu yıl sadece gala bölümüyle gerçekleştirilecek. Daha önce açıklanan programda 11 Eylül Çarşamba İncilipınar Parkı, 12 Eylül Perşembe Adalet Parkı, 13 Eylül Cuma Açık Hava Tiyatrosu’nda konserler düzenleneceği, son olarak da 14 Eylül Cumartesi günü Pamukkale Antik Tiyatro’da gala programı gerçekleştirileceği bildirilmişti.

SANATÇILAR 3 GÜN BEKLEYECEK
Festivale, Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Doğu Türkistan, Gagauzya, Gürcistan, Karadağ, Kazakistan, Irak (Kerkük), Kırgızistan, Kırım, Kosova, Kuzey Kıbrıs, Macaristan, Makedonya, Özbekistan, Romanya, Tataristan, Türkmenistan ve Yunanistan’dan gelen sanatçılar, konserlerin iptal edilmesi üzerine gala programının gerçekleştirileceği Cumartesi gününü beklemeye başladı. Gala programını 9 ülke televizyonları canlı olarak yayınlayacak.

MISIR VE SURİYE İPTAL ETTİRDİ
Festivalin iptal gerekçesi olarak ise Mısır ve Suriye’deki olaylar gösterildi. Etkinliğin tamamen iptal edilmesi yerine sadece gala programı yapılması şaşkınlıkla karşılandı. Böylelikle bir ilk gerçekleştirilecek ve olmayan bir festivalin galası yapılmış olacak.

Yorumlar

miyazaki   -  Bağlantı 12 Eylül 2013, 10:48

O kadar insanı 1 gun önce iptal edeceğiniz festivale mı çağırdınız.sankı surıyeyle mısırda 3 gun önce karıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı