REKLAMI GEÇ

Denizli Polisi’nin Picassosu Nefi Önder

Denizli Polisi’nin Picassosu Nefi Önder

Denizli’de görev yapan polis memuru Nefi Önder, resme olan yeteneğiyle tanınıyor. Önder’in yağlı boya tablolardaki ustalığı, Emniyet Müdürü Bulut tarafından da fark edilince, eserleri sergi oldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2013 Çarşamba, 10:28

DENİZLİHABER

Denizli Kınıklı Şehitler Polis Merkezi’nde görevli 45 yaşındaki polis memuru Nefi Önder, yağlı boya resimleriyle parmak ısırtıyor.

2009’da gittiği bir kurs sayesinde başladığı resim çalışmalarında 31 eserlik bir koleksiyona ulaşan Önder, bu yeteneğiyle müdürlerinin de dikkatini çekince, ilk kişisel sergisini açtı.

Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, eserlerini daha önce görme fırsatı bulduğu Nefi Önder’in kesinlikle bir resim sergisi açması gerektiğini söylereke, kurmaylarına talimat verdi.

Nefi Önder, 3 yıllık çalışmanın ürünü oluşturduğu yağlı boya çalışmalarından 16’sını Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde sergileme şansı buldu.

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açılan sergide en çok dikkat çeken ise, Fransız bir ressamın sulu boyayla yaptığı caddedeki yaşamı ansıtan eseri yağlı boya çalışması.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı