REKLAMI GEÇ

Eleştirmenleri Akil Adamlara benzetti

Eleştirmenleri Akil Adamlara benzetti

Gazeteci-Yazar Sinan Akyüz, Denizli’de Halikarnas Kitapevi’nde düzenlenen imza gününde okurlarıyla buluştu. Kitap eleştirmenlerinin yazılarını dikkate almadığını belirten Akyüz, “Eleştirmenler, bugünkü akiller gibi. Sokağa düşmüşler ama ne anlatacaklarını bilmiyorlar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2013 Cumartesi, 16:07

Gazeteci-Yazar Sinan Akyüz, Halikarnas Kitapevi’nde kitaplarını imzaladı. ‘İki Kişilik Yalnızlık’, ‘Yatağımdaki Yabancı’, ‘Sevmek Zorunda Değilsin Beni’, ‘Aşk Meclisi’, ‘Piruze: Şamda Bir Türk Gelin’ ve 2012’de yayınlanan ‘İncir Kuşları’ adlı romanlarının yanı sıra 2005 yılında yayınlanan ‘Bana Sırtını Dönme’ adlı öykü kitabı ve Etekli İktidar adlı denemesi bulunan Sinan Akyüz, Halikarnas Kitapevi’nde okurlarıyla buluştu.

Gazeteci-Yazar Sinan Akyüz, kitaplarını okurları için imzaladı. Denizlili okurları, yazar Sinan Akyüz ile sohbet etme imkanı da buldu. Okurlarının sorularını cevaplandıran Akyüz, Türkiye’deki eleştirmenlerin yazılarını dikkate almadığını söyledi. Eleştirmenlerin bir çoğunun kitapları okumadan, hakkında yorum yaptığını vurgulayan Akyüz, eleştirmenleri akil insanları benzetti.

Akyüz, “Eleştirmenler, bugün Denizli’ye gelen akil insanlar gibi. Sokağa düşmüşler ama insanlara neyi anlatacaklarını bilmiyorlar. Benim için gerçek eleştirmen sokaktaki halktır.
Çünkü ben kitaplarını Cihangirde’ki üç beş eleştirmen için değil, sokaktaki insanlar için yazıyorum. O nedenle benim için sokaktaki insanların düşüncesi daha önemli” dedi.

Akyüz, Denizlili okurlarıyla kitapları ve aşk üzerine uzun uzun sohbet etti.

Yorumlar

zafer   -  Bağlantı 20 Nisan 2013, 18:41

“Eleştirmenler, bugünkü akiller gibi. Sokağa düşmüşler ama ne anlatacaklarını bilmiyorlar”. Süpersin Sinan Akyüz.Başka söze ne hacet…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı