REKLAMI GEÇ

Sinanoğlu, Gönderilmiş Mektuplar’ı imzaladı

Sinanoğlu, Gönderilmiş Mektuplar’ı imzaladı

Denizlili Yazar Gülistan Sinanoğlu, üstesinden geldiği panik-atak hastalığıyla mücadelesini anlattığı “Gönderilmiş Mektuplar” isimli kitabını Halikarnas Kitabevi’nde okuyucuları için imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 29 Nisan 2013 Pazartesi, 13:20

“Gönderilmiş Mektuplar” kitabının yazarı Gülistan Sinanoğlu, Halikarnas Kitabevi’nde okuyucularıyla imza ve söyleşi gününde buluştu.

Kitap yazarın birebir yaşadığı bir hastalık olan panik-atak nöbetlerini kendi kaleminden anlatması bakımından oldukça ilginç bir içeriğe sahip. Genelde toplumda saklanan psikolojik rahatsızlıkları, yaşayan birisini tarafından kitaplaştırılması toplumda alışılagelmiş bir durum değil. Yazar, kaleme aldığı konuların, kendisi gibi aynı hastalıkla mücadele edip de saklama ihtiyacı duyanlara cesaret vereceğini, yardımcı olacağını düşünüyor.

Tedavi sırasında doktoruna ve yakınlarına gönderdiği mektupların derlendiği kitabı imzalayan Sinanoğlu, bu rahatsızlığın, sadece doktor ve hasta arasında değil, ailece topyekün bir mücadele gerektirdiğini ifade etti.

İmza günü Sinanoğlu’nun yakın çevresinin yanı sıra, ünivetsite öğrencilerinden de büyük ilgi gördü. Gülistan Sinanoğlu’nun eşi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da, imza gününe katılarak destek verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı