REKLAMI GEÇ

Panik-atak hastalığıyla mücadelesini kitaplaştırdı

Panik-atak hastalığıyla mücadelesini kitaplaştırdı

“Gönderilmiş Mektuplar” kitabının yazarı Gülistan Sinanoğlu, Cumartesi günü saat 14:00’da Halikarnas Kitabevi’nde okuyucularıyla imza ve söyleşi gününde buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 14:29

Kısa süre önce piyasaya çıkan “Gönderilmiş Mektuplar” isimli kitabını imzalayacak ve okurlarıyla söyleşecek olan Yazar Gülistan Sinanoğlu, Cumartesi günü saat 14:00’da Halikarnas Kibabevi’nde olacak.

Kitap yazarın birebir yaşadığı bir hastalık olan panik-atak nöbetlerini kendi kaleminden anlatması bakımından oldukça ilginç bir içeriğe sahip. Genelde toplumda saklanan psikolojik rahatsızlıkları, yaşayan birisini tarafından kitaplaştırılması toplumda alışılagelmiş bir durum değil.

Yazar, kaleme aldığı konuların, kendisi gibi aynı hastalıkla mücadele edip de saklama ihtiyacı duyanlara cesaret vereceğini, yardımcı olacağını düşünüyor. Hastalık esnasında ailesinin ve evlatlarının desteğini de aldığını ifade eden Yazar Gülistan Sinanoğlu, bu rahatsızlığın, sadece doktor ve hasta arasında değil, ailece topyekün bir mücadele gerektirdiğini ifade etti. Tedavi sırasında doktoruna ve yakınlarına gönderdiği mektupların derlendiği kitabı imzalayacak olan Sinanoğlu, okurlarıyla buluşmasında geçirdiği süreci de anlatacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı