REKLAMI GEÇ

Eve Sanat Galerisi adeta ressam imalathanesine dönüştü

Eve Sanat Galerisi adeta ressam imalathanesine dönüştü

Denizli’de 11 yıl önce kurulan Eva Sanat Galerisi, 11 yılda adeta ressam imalathanesi dönüşürken; binin üzerinde kursiyeri yetiştirip çeşitli üniversitelerin güzel sanatlar bölümünü kazanmasına olanak sağladı. Son olarak galerideki kursiyerlerin fırçalarından çıkan tablolar, açılan sergiyle beğeniye sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 14:00

Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)
Ressam Arife Yılmaz’ın kurduğu Eve Sanat Galerisi, 11 yılda adeta ressam imalathanesi haline geldi. Her yaştan yeteneklere resim kursu veren galeri, son olarak 50 kursiyere ait 119 çalışmayı Turan Bahadır Sanat Galerisi’nde sergiledi.

denizli-ressam-arife-yilmaz-eva-sanat-galerisi-2

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, serginin açılışını yaptı. Serginin 10 gün açık kalacağı belirtildi.

Eve Sanat Galerisi’nin kurulduğundan bu yana binin üzerinde kursiyer yetiştirdiğini ve çok sayıda kursiyerin de çeşitli üniversitelerin güzel sanatlar bölümünü kazandığını söyleyen Afife Yılmaz, “Resim sanatı, algıların güçlenmesine, duygusal zekanın gelişmesine katkı verir. Sanatsal mekanlarda, ortak paydalar ile güçlü dostluklar kurulur. Sevgi, saygı ve hoşgörüyle bireyler hayata daha güçlü bakar. Bu amaçlarla açtığımız kurslarda insanlarımızın içindeki yetenekleri keşfedip, önlerini açıyoruz. 50 kursiyerimizin resimleri büyük beğeni topladı. Denizlili sanatseverler sergiye hayran kaldı” dedi.

denizli-ressam-arife-yilmaz-eva-sanat-galerisi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı