REKLAMI GEÇ

‘Savaş Oyunu’ ile perde diyecek

‘Savaş Oyunu’ ile perde diyecek

Denizli Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü 2013-2014 yılında perdelerini açıyor. Kulüp, Kulaktan Kulağa adlı oyunla 21 Eylül 2013 Cumartesi günü sanatseverlerin karşısına çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2013 Cuma, 15:54

Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 650 üyesiyle yeni sezona hızlı giriş yaptı. Kulüp üyesi genç tiyatro oyuncuları, yeni sezon için Kulaktan Kulağa, Savaş Oyunu, Çatlaklar Oteli-2 oyunlarını izleyenlerin beğenisine sunmak için hazırladı.

Geçen sezon Midas’ın Kulakları, Çatlaklar Oteli 1 ve Yedi Köyün Yargıcı oyunlarını 11 bin tiyatro severe ücretsiz sunan kulüp, yeni sezona hedeflerini büyütmüş olarak giriyor. Kulüp, sezon boyunca 40 bin izleyiciye ulaşmayı hedefliyor.

Bu arada gerek tiyatro oyunlarını izlemek isteyenler ve gerekse 15-25 yaş arası kulüp üyesi olarak oyunlarda rol almak isteyen gençler, söz konusu etkinliklerden ücretsiz olarak yaralanabiliyor.

Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nde ilk oyun ise 21 Eylül 2013/Cumartesi günü Saat 20:30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda izleyiciyle ücretsiz buluşacak. Kulaktan Kulağa, Savaş Oyunu, Çatlaklar Oteli-2 oyunları, kulüp üyesi genç tiyatro oyuncularınca sezon sonuna kadar Cumartesi-Pazar günleri ücretsiz izlenebilecek.

Oyunlar hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak isteyenler Denizli Belediyesi Genç Denizli Ofisi’nden yetkililere ulaşabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı