REKLAMI GEÇ

5. Tiyatro Festivali başlıyor

5. Tiyatro Festivali başlıyor

Pamukkale Üniversitesi’nde 5. Tiyatro Festivali başlıyor. Bir hafta sürecek festivalde 13 üniversite 15 oyun sergileyecek. Festivalin açılışına oyuncu Oktay Kaynarca ile yönetmen Selçuk Yöntem katılacak.

/ DENİZLİHABER / 26 Nisan 2013 Cuma, 12:09

Pamukkale Üniversitesi 29 Nisan – 5 Mayıs tarihleri arasında tiyatroya doyacak. PAÜ Tiyatro Topluluğu tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Tiyatro Festivaline 13 üniversite katılacak. Tiyatro severlerin ücretsiz olarak izleyebileceği oyunlar, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde oynanacak.

29 Nisan Pazartesi günü Saat 14.00’te başlayacak festivalin açılışı, yönetmen Selçuk Yöntem ile oyuncu Oktay Kaynarca’nın söyleşisiyle başlayacak. Hafta boyu sürecek festivalde Pamukkale Üniversitesi Hayal Perdesi Oyuncuları “Don Cristobia ile Dona Rosita’nın Acıklı Güldürüsü”, PAÜ Tabib-ül Curcuna “İpekçi Merhum”, Anadolu Üniversitesi Özdüşüm Oyuncu Atölyesi “Titanik Orkestrası” ve “Jacques ile Efendisi Milan Kundera”, Ankara Üniversitesi Labara Tiyatro Topluluğu “Oyunlarla Yaşayanlar”, Dokuz Eylül Üniversitesi “Düğün ya da Davul”, Gaziantep Üniversitesi “Bir Delinin Hatıra Defteri”, İstanbul Bilgi Üniversitesi İstasyon Oyuncuları “Bir Tek Daha”, Sabancı Üniversitesi “Deli Dumrul”, Akdeniz Üniversitesi Ekip 399 TT “Azizname 95”, Cumhuriyet Üniversitesi Tiyatro Topluluğu “Ölüm Oyunları”, Erciyes Üniversitesi ETAK Deneme Sahnesi “Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bir Şey Oldu”, Hacettepe Üniversitesi Drama Topluluğu “Babil Cennet Kent”, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü İYTE Oyuncuları “Oyun Sonu”, Süleyman Demirel Üniversitesi SDÜİK “Karmakarışık” oyunları ile tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı