REKLAMI GEÇ

PAÜ, konser sezonunu Kerem Görsev ile açtı

PAÜ, konser sezonunu Kerem Görsev ile açtı

Geçtiğimiz yıl, PAÜ tarihinde ilk kez yapılan, Pamukkale Üniversitesi 2008-2009 Konser Sezonu programının yoğun ilgi görmesi üzerine bu yıl ikincisi gerçekleştiriliyor. Konser sezonu, Kerem Görsev’in konseri ile açıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2009 Pazartesi, 18:18

Sanat yönetmenliğini, PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Yayla’nın yaptığı, 2009-2010 Akademik Yılı PAÜ Konser Sezonu, Kerem Görsev’in konseri ile başladı.

Caz müziğinin başarılı isimleri arasında yer alan Kerem Görsev ve ekibi, Görsev’in 8 yeni bestesinden oluşan “Diversion” adlı son projesindeki eserlerini seslendirdi. Caz sanatçısı Görsev, kendine ait yeni bestelerini de ilk kez bu konserde seslendirdi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’ne hayran kaldığını dile getiren Kerem Görsev, konsere çok sayıda caz severin büyük ilgi göstermesi karşısında da şaşkınlığını gizleyemedi.

Geçen sene olduğu gibi bu yıl da birbirinden önemli sanatçıları ağırlayacaklarını belirten Konser Sezonu Sanat Yönetmeni Doç. Dr. Fatih Yayla, “Geçen yıl başarılı organizasyonlar gerçekleştirdik. Bu yıl da ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev ile yeni sezona merhaba dedik. Caz severler için güzel bir konser oldu. Dünya’daki ve Türkiye’deki önemli sanatçıları Denizlililerle buluşturmak için yoğun şekilde çalışmalarımız sürüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı