REKLAMI GEÇ

PAÜ’de sanat dolu hafta

PAÜ’de sanat dolu hafta

Pamukkale Üniversitesi 15.Yıl Şenlikleri, 12-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında yine dopdolu geçecek.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Pamukkale Üniversitesi 15. Yıl Şenlikleri sürüyor. 12 Mayıs Pazartesi günü Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 14.00-17.00 arası, PAÜ Modern Dans Kulübü’nün organize ettiği, ADIM Üniversiteleri (Aydın Adnan Menderes, Denizli PAÜ, Isparta Süleyman Demirel ve Muğla Üniversiteleri)dans topluluklarının katılımlarıyla ‘PAÜ 1.Üniversitelerarası Dans Gösterisi’ sunulacak.

12-16 Mayıs tarihleri arasında, PAÜ Tiyatro Kulübü Hayal Perdesi oyuncularının organize ettiği tiyatro festivalinde, hafta boyunca 11 değişik oyun sahnelenecek. Festivalin onur konuğu, ünlü tiyatro oyuncusu Jülide Kural, Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da katılımcılarla bir söyleşi yapacak. Ardından saat 21.00’de aynı yerde ilk oyun olan “Kanlı Nigar” isimli orta oyunu sahnelenecek.

12 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’de Kongre ve Kültür Merkezi Fuaye Salonunda, PAÜ Fotoğraf Kulübü’nün düzenlediği ve 17 Mayıs’a kadar açık kalacak “Özportre Fotoğraf Sergisi” sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

13 Mayıs Salı günü Saat 15.00’te PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda Prof.Dr.Hasan KÖNİ’nin konuşmacı olarak katılacağı “Petrolün Ekonomi Politiği” konulu konferans ve PAÜ Strateji Araştırma Geliştirme ve Entegrasyon Merkezi’nin (SAGEM) açılışı yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı