REKLAMI GEÇ

DDH’de bahar konseri

DDH’de bahar konseri

Denizli Devlet Hastanesi Türk Sanat Müziği Korosu hastane çalışanlarına Bahar konseri verdi.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2012 Salı, 15:43

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda Baharın gelmesi nedeniyle bir konser düzenlendi. Doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korosu’nun verdiği konser büyük ilgi gördü.

Konsere Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ramazan Canural, idareciler, hastane çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Bayram Keskin’in yönettiği Türk Sanat Müziği Konseri’nde koro üyeleri birbirinden güzel eserleri çalışanlar için seslendirdiler. Hastane çalışanları da yoğun iş temposundan kısa süreli uzaklaştılar ve seslendirilen şarkılara zaman zaman ritim tutarak ve eşlik ederek hoşça vakit geçirdi.

Konser sonunda Başhekim Uz. Dr. Ramazan Canural Koro Şefi Bayram Keskin’e çiçek vererek teşekkür etti. Canural koro üyelerine de karanfil ve teşekkür belgesi dağıttı ve şunları söyledi; “Hastanemiz Türk Sanat Müziği Koromuz, uzun yıllardır duygularımıza tercüman olan ve eskimeyen eserleri seslendirerek bize çok güzel 1 saat yaşattı. Koromuzun şefinden koristine ve saz ekibine kadar hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı