REKLAMI GEÇ

Bu adamlar nereye koşuyor?

Bu adamlar nereye koşuyor?

2008’de Necati ve Saykoları tarafından kurulan müzik grubu, gerek müzikalitesi gerekse sahne şovuyla adından bahsettirmeye başladı. Grup, sene başında Dark Night Organizasyon’dan Hasan Kocabıyık ile yolları kesişmesinin ardından İstanbul, Antalya, İzmir ve Aydın’da da sahne almaya başladı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2013 Cuma, 13:20

Denizli’de çıktıkları her mekanda neredeyse kapalı gişe konser veren Necati ve Saykolar, farklı kentlerin önemli mekanlarında da performans sergiliyor.

Aynı zamanda bağlama virtiözü de olan Necati Karadayı’nın öncülüğünde, Bas gitarist Barış Şanlısoy, Elektro Gitarist Alper Kayma ve Davulcu Serhat Ergür’le 2008 de kurulan Necati ve Saykolar, tam bir fenomen oldu.

İnteraktif sahne performansıyla dinleyenleri müptela eden Necati ve Saykolar, dilimize pelesenk olmuş şarkıları zaman zaman içine stand up’ı da ekleyerek farklı ve eğlenceli bir şekilde yorumluyor. Salı Günleri Denizli İmagine Bar’da sahne alan grup Denizli’de önemli bir hayran kitlesine ulaştı.

2013 başında yolları Dark Night Organizasyon’un sahibi Hasan Kocabıyık ile kesişen ve bu birliktelik sayesinde şehir dışına açılmaya başlayan Necati ve Saykolar, Antalya, aydın Kuşadası, İstanbul ve İzmir’de de önemli mekanlarda sahne almaya başladı.

Antalya Simurg Tample, Kuşadası Küba Beach, İstanbul Kadıköy Sahne ve İzmir hayal Kahvesi’nde de başarılı performanslara imza atan Necati ve Saykolar, 15 Haziran’dan itibaren yaz boyunca Kuşadası Hayal Kahvesi’nde performans sergileyecek.

Denizli’de gençlerin gruba ilgisi eğitim kurumları tarafından da fark edildi. Yeni Türkü gibi önemli grupların öncesinde de sahne alan Necati ve Saykolar, bugünlerde kolejlerin yılsonu festivallerinde de tercih edilen grup oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı