REKLAMI GEÇ

Genç Denizli Müzik Kulübü’nden ilk konser

Genç Denizli Müzik Kulübü’nden ilk konser

Denizli Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü Zehr-i Karanlık grubu tarafından çatal çeşme oda tiyatrosunda düzenlenen konser büyük ilgi gördü.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2014 Cuma, 11:37

Denizli Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü ilk etkinliğini Çatal çeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi.
Oldukça yoğun katılımın olduğu gecede Zehr-i Karanlık gurubu seslendirdiği birbirinden güzel şarkılar ile müzikseverleri adeta büyüledi. Keyifli bir ortamda gerçekleştirilen konser izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Denizli Belediyesi tarafından başarıyla yürütülen Genç Denizli Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor. Denizli Belediyesi Genç Denizli kulüpleri resim, tiyatro, hat gibi sanatın pek çok dalında gençlere kurslar verirken bu kurslar arasına katılan müzik kulübü de ilk meyvesini verdi. Bu kapsamda Genç Denizli Müzik Kulübü ilk etkinliğini Zehr-i Karanlık Grubu ile sergilendi. Diğer sanat dallarında olduğu gibi Denizli’de müziğe ilgi gösteren gençleri bir araya getirerek eğitimler veren Genç Denizli Müzik Kulübü, kendilerini geliştirmek ve becerilerini sergilemek isteyen gençler için büyük bir fırsat oldu.

HER AY BİR KONSER
Başarılı çalışmalara imza atan ve çeşitli branşlarda gençlere destek vererek önlerini açan Genç Denizli, bünyesinde kurduğu Müzik Kulübü ile bundan sonraki süreçte her ay bir konser verecek. Denizli halkına müzik şöleni sunacak olan Genç Denizli Müzik Kulübü ayrıca birçok yeteneklere zemin hazırlayacak.

Denizli’nin gençlerine özgüven kazandırarak sahip oldukları becerilerini sergilemelerine imkan hazırlayan Denizli Belediye’si Merzeci Evi’ni de gençlerin hizmetine sundu. Gençler, bir yandan güzel sanatların farklı dallarında düzenlenecek kurslara burada katılacak, diğer taraftan da kişisel gelişimlerine katkı koyacak toplantılar ve konferanslara tarihi mekanda iştirak edecek. Genç Denizli üyesi olan gençler, burada oluşturulan sinema, tiyatro, resim, doğa başta olmak üzere sanatın birçok alanında faaliyet gösterecek. Gençlerin gelişimi açısından da artık toplantılar ve konferanslar bu mekanda organize edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı