REKLAMI GEÇ

MMO’da şarkı ve şiir dolu etkinlik

MMO’da şarkı ve şiir dolu etkinlik

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, Şair Sezai Sarıoğlu ve arkadaşlarının dinleti etkinliğine ev sahipliği yaptı. Denizli Tabip Odası önceki dönem Başkanları Hasan Akşık ve Ersin Çağırgan tarafından organize edilen etkinlik yoğun bir dinleyici grubunun ilgi odağı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2019 Pazar, 13:12

Şiir şarkı, hikaye, nükte, hiciv ve taşlama türünde anlatı ve dinleti olarak gerçekleşen “O İş Karişuk” başlıklı etkinlik, MMO Şube konferans salonunda yapıldı.

MMO Denizli Şubesi’nin yanı sıra Elektrik Mühendisleri Odası ve Erdem Ortak Sağlık Polikliniği’nin destekleriyle saat 18.00’de başlayan dinleti iki saati aşkın devam etti.

Şair Emin Şir, Müzisyen Şenol Morgül ve Ozan Sezai Sarıoğlu’nun sahne aldığı etkinlik boyunca Şenol Morgül’ün sazı eşliğinde şarkılar söylendi, şiirler okundu ve yaşanmış hikayeler anlatıldı.

Anlatı ve şiir aralarında söylenen şarkılara dinleyici sıralarının sık sık eşlik ettiği görüldü. Şarkı repertuarında yer alan Türk sanat müziğinin klasik örneklerinin yanı sıra, popüler şarkılarla Zülfü Livaneli ve Ahmet Kaya şarkıları da seslendirildi.

Etkinlik, katılımcılar ve dinleyicilerin toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı