REKLAMI GEÇ

Müzik şöleni yaşattılar

Müzik şöleni yaşattılar

Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Piyano Festivali, müzik şölenine dönüştü. Festivale katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni etkinlikler için destek sözü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2016 Salı, 16:40

Merkezefendi Belediyesi’nin sponsorluğunda, tüm ilçelerden 342 öğrencinin katılımıyla düzenlen Piyano Festivali başladı. Festivalde, görme engelli öğrenciler Ayşenur İlgün ve Merve Cerit’in piyano performansı izleyenleri büyüledi. 

Festivale katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yaptığı konuşmada, yerel yönetim olarak eğitim, akademik başarı, sosyal aktiviteler, spor ve sanatta Türkiye genelinde 900’ü aşkın ilçeler arasında ilk 3’ te yer almayı hedeflediklerini söyledi.

denizli-merkezefendi-piyano-festivali-3

POPÜLER MÜZİK FESTİVALİ YOLDA
Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi’ni nadide bir çiçeğe benzeten Subaşıoğlu, “Bizim bir hedefimiz daha var. İnşallah, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisemizi bu alanda Türkiye’de marka yapmak istiyoruz. İsminden en çok söz ettiren lise yapmak istiyoruz. Bu çerçeve de hem eğitim yönünde hem de müzik yönünde desteğimiz katkımız artarak devam edecek” dedi.

denizli-merkezefendi-piyano-festivali-1

Okulun ihtiyaç duyduğu kuyruklu piyanoyu belediye olarak karşıladıklarını ifade eden Subaşıoğlu, “Piyano hediyemizin aslında 347 kişilik katılımla bir piyano festivaliyle taçlandırılmış olmasından dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bence Denizli’ de 347 tane piyanoya gönül vermiş çocuğumuz bu festivale katılıyorsa biz Merkezefendi olarak yolun önemli bir kısmını kat etmiş diye kendimizi aldatabiliriz. İnşallah önümüzdeki sene çok daha fazla çocuğumuz bu piyano festivaline katılsınlar. Biz güzel sanatlar lisemizde ‘Popüler müzik festivali’ de yapacağız. Bu sene içerisinde onu da destekleyeceğiz” diye konuştu.

denizli-merkezefendi-piyano-festivali-2

ÖĞRENCİLERE KATILIM BELGESİ VERİLDİ
Piyano Festivali’nde konuşmaların ardından Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Temel Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Taşkın Osman Yıldız, Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü Dekanı Efe Akbulut tarafından öğrencilere katılım belgesi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı