REKLAMI GEÇ

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Denizli’de konser verecek

Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Denizli’de konser verecek

Denizli AB Bilgi Merkezi, Denizli Valiliği işbirliğiyle, “Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası”nı 10 Eylül’de, Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Denizlili sanatseverlerle buluşturacak.

/ DENİZLİHABER / 5 Eylül 2012 Çarşamba, 15:18

Denizli AB Bilgi Merkezi, Denizli Valiliği işbirliğiyle, “Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası”nı 10 Eylül’de, Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Denizlili sanatseverlerle buluşturacak. Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’nin daveti ile Denizli ilini turne programına alan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası’na ev sahipliğini yine DSO bünyesinde çalışmalarını sürdüren Denizli AB Bilgi Merkezi yapacak. Denizli Valiliği işbirliği ve Denizli Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin destekleriyle Denizli AB Bilgi Merkezi, Orkestra’yı Denizlili sanatseverlerle buluşturmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI
Sabancı Vakfı katkılarıyla, Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesinde, Cem Mansur liderliğinde, hem bir eğitim aracı hem de bir sosyal bilinçlendirme ve ülke tanıtımı projesi olarak kent kent gezen Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, Türkiye’nin bütün konservatuarlarından sınavla seçilmiş 100 genç müzisyen öğrenciden oluşuyor.

Bugüne kadar, yurtiçi ve yurtdışı konserlerini 5 bini aşkın kişinin izlediği orkestra, ilk konserini verdiği Aya İrini’ye, tarihinin en kalabalık konserlerinden birini yaşattı. Orkestra’nın geçtiğimiz yıl “Festival of the Nations” kapsamında Münih’te verdiği konser, dünyanın sayılı klasik müzik radyolarından Bayerischer Rundfunk (Bavyera Radyosu) tarafından kaydedilen festivalin tek konseri oldu ve bunlar gibi daha pek çok ilke imza atan ve Türkiye’nin en dinamik orkestrası olma özelliğini taşıyan Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası, başarılı Şef Cem Mansur yönetiminde, çıktıkları ‘Başkentler Turnesi’ kapsamında, 10 Eylül Pazartesi günü, saat 20:30’da, Denizli’de PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde konser verecek.

Yorumlar

hayrettin   -  Bağlantı 6 Eylül 2012, 12:33

konser ücretlimi ????

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı