REKLAMI GEÇ

Volkan Konak coşturdu

Volkan Konak coşturdu

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği 4’üncü Karadeniz Gecesi’nde, sevilen şarkılarını seslendiren Volkan Konak, dinleyenleri coşturdu.

/ DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2011 Pazartesi, 15:35

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği, 4. Karadeniz Gecesi, Twenty X Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı gecede, Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Halk Oyunları Ekibi, gösterilerini sundu. Gecenin düzenlenmesine destek veren firmalara teşekkür plaketi verilen gecede, Karadenizli Sanatçı Volkan Konak sahne aldı. Birbirinden güzel parçalarını seslendiren Volkan Konak, dinleyenlerini bazen neşelendirdi bazen hüzünlendirdi. Tüm konuklar Volkan Konak’a şarkılarında eşlik etti. Gecede, hep beraber horon tepen dernek üyelerine; İstanbul, İzmir, Aydın, Isparta gibi çeşitli il ve ilçelerden gelen Karadenizliler de eşlik etti.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Turgut Orhan, “Her sene düzenlediğimiz Karadeniz Gecesi’nin, bu sene 4’üncüsünü yapmaktan gururlu ve mutluyuz. Bu gecede Türkiye’nin sanatçısı hemşehrimiz, dostumuz Volkan Konak’ı ağırlamaktan ve sizlerle buluşturmaktan ayrıca mutluyuz. Gecemize destek olan firmalarımıza bize verdikleri desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı