REKLAMI GEÇ

AYNI GEMİDE (DEĞİL Mİ) YİZ?

14 Ağustos 2018 Salı

Bu topraklarda hayata gözlerini açanlar iyi günde, kötü günde bu ülkeye sahip çıkmak; derdiyle dertlenmek, sevinciyle coşmak, gerektiğinde elini taşın altına koymak, gerektiğinde canını vermek zorundadırlar.

Böylelerine “vatandaş” denir, “yurttaş” denir.Ya da “vatansever” veyahut milliyetçi olarak anılırlar.

Bu toprakların sadece refahına sahip çıkarak ; denizinde yüzen, ormanında oksijen depolayan , mesireliğinde mangal yakan ve fakat ülke zora düştüğünde, darda kaldığında , birazcık bir sıkıntıya düştüğünde veryansın eden , saf değiştirenler ise vatan hainidirler.

Böylelerinin bu vatanda yaşamalarına ve vatandaş olarak kalmalarına gerek ve ihtiyaç yoktur.Dövizlerini ve tüm mal varlıklarını transfer edip, dönmemek üzere sevdikleri ülkeye gitsinler.

Dövizle borçlu olmadığı, üretim için dövizle ithalat yapmadığı , gelirleri Türk Lirası, giderleri Türk Lirası ile olduğu halde; pusuya yatıp ellerindeki nakti spekülatif ve kolay kazanç ve bir gecede iki misli zenginleşmek için dövize yükleniyor; böylelikle döviz talebinin artmasına ve kurun yükselmesine sebep oluyorsa ; bu kişi ; Türk Milletinden değildir; arkadaş!

“Küresel sistemin kabadayısı”nın “Finansal 15 Temmuz” saldırısı karşısında keyiflenen, yüzü gülen, ellerini ovuşturan ve bu durumu batası ideolojisi, kahrolası misyonu için fırsat olarak görenlerin koltuklarında kasım kasım kasılıp , kösüm kösüm kösülmelerine tahammülümüz yoktur arkadaş!

Milli onur,şahsiyet ve haysiyetimizi ayaklar altına almak ve bedeli kanla ödenmiş vatan toprağına el sürmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürmek için sosyal medya hesaplar vasıtasıyla ; ağızlarından salya akıtarak ahkam kesilmesini kabullenemeyiz arkadaş!

Mütekabiliyet prensibi gereği ABD’ye şöyle bir ültimatomumuz var:
“Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’yı şimdi serbest bırakın ya da sonuçlarla yüzleşmek için hazır olun.Eğer ABD, bu masum bankacıyı serbest bırakmak için hemen harekete geçmez ve onu Türkiye’ye yollamazsa, Türkiye, Mehmet Hakan Atilla serbest kalana kadar ABD’ye ciddi yaptırımlar uygulayacaktır.”

Son söz:

Kahrolsun kabadayılar ve yerli/ yabancı işbirlikçileri.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı