REKLAMI GEÇ

BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ

13 Aralık 2016 Salı

Savaşların bile kuralları vardır. Kadın, çocuk ve ihtiyarlara saldırılmaz. El kaldırıp, teslim olanlar öldürülmez. Uyumakta olan insanlar vurulmaz.

Ama Türkiye’ye karşı savaş açmış bu kalleşlerin hiçbir kuralı ve sahip olduğu bir ahlakı yok.

Düşman bir değil, iki değil. Çepeçevre etrafımızı kuşatmışlar. El ele, hep birlikte birliğimize, dirliğimize, vatanımıza, bayrağımıza kastediyorlar. Karşımızda anonim bir ortaklık var.

Birinci Dünya Savaşı sonunda elimizde kalan 780.000 km2 toprağı da çok görüp; elimizden almak, bizi 1918 şartlarına geri götürmek istiyorlar.

Başarabilecekler mi? Tabii ki hayır. Geçmişinde on altı devlet kurmuş bu millet, bu mücadeleyi de kazanacak, iç ve dış düşmanları püskürtecektir. Yedi düvele karşı vermekte olduğu bu savunmadan alnının akıyla çıkacak, Yenikapı ruhu ile tüm acılarına rağmen, birlik ve beraberlik içinde direnmeye devam edecektir.

Her saldırı ülkemizin gücünü daha da arttıracak, milletimiz birbiriyle daha fazla kenetlenecek, binlerce insanı maç çıkışı yok etmeye yönelik bu gibi uluslar arası operasyonlar Türkiye’yi çökertemeyecektir.

Yeni akım dalgalar gelse de, yeni varyasyonlar denense de, girift planları devreye soksalar da bizi sindiremeyecek, attıkları ok bumerang gibi kendilerine dönecektir.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

Güngör Kesimli   -  Bağlantı 18 Aralık 2016, 00:47

Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır. Bedelini misli misli ödeyeceklerdir. Denizli’li şehidimiz Hasan İLHAN, sen rahat uyu. İntikamın alındı bile. Tunceli’de 48 pkk’lı cehenneme postalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı