REKLAMI GEÇ

BRÜTÜS’LER İÇİN YAŞASIN HAİNLER KABRİSTANI

26 Temmuz 2016 Salı

Diyanet İşleri Başkanlığı; meşru yönetime baş kaldırarak milletin ve devletin bekasını hedef alan ve halka karşı acımasızca silah kullanırken öldürülen darbeciler için sala okunması, yıkanması, kefen giydirilmesi, cenaze namazı kılınması gibi hizmetlerin verilmeyeceğini açıkladı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı da; Ankara’da Özel Kuvvetler Komutanlığı’na yapılan baskında öldürülen darbeciler safındaki Astsubay Nedim Şahin için mezar yeri vermedi.

Bu açıklamaları bir adım daha ileri götürerek, bu tür ağır ihanet içinde bulunanlar için, bir “Hainler Mezarlığı” tesis edilip, oraya gömülmelerinin sağlanması ibret-i alem için uygun bir davranış şekli olacaktır.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.S); yanında, bir müddet vahiy katipliği yapan Neccaroğulları kabilesinden olup, dinden dönen bir mürted için “toprak onu kabul etmez” buyurmuşlardı.

Nitekim dinden çıkan bu adam öldüğü zaman, toprak her defasında cesedi dışarı attı. Ne kadar derin çukurlar açılıp gömüldüyse de, toprağın kabul etmediği görülünce açıkta çürümeye terk edildi.

Aynen öyle, bu vatan hainlerini milletimiz nasıl reddettiyse, Diyanet din hizmeti vermeyi nasıl kabul etmediyse, herhalde vatan toprağı da içinde barındırmayı istemeyecektir.

Çünkü bu vatan toprağı, ancak uğrunda ölenlere ve ölmeye talip olanlara aittir.

15 Temmuz “Şehitler Günü” olarak ilan edildi. Aynı zamanda “Demokrasi Bayramı” olarak da anılacağı muhakkak.

İleride bu olayı analiz eden kitaplar yazılırken; tarihteki en büyük, en ağır ihanet şeklinde lanse edilecektir. Egemen güçlere, emperyalist ülkelere satılmışlığın daniskası damgasını yiyecektir.

Bu meyanda Rus uçağının düşürülmesi olayı enine boyuna tekrar irdelenmelidir. Şırnak’ın Uludere ilçesindeki Roboski olayı baştan sonuna tekrar eşelenmelidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetlerini zor duruma düşüren ne kadar hadise varsa; perdesi yeniden aralanmalıdır.

Çünkü ortada bir gözü dönmüşlük ve akıl tutulması vardır ki; bu cinnet hali bu insanlara her şeyi, ama her şeyi yaptırtmış olabilir.

“Zalimler İçin Yaşasın Cehennem” sözüne atfen, “Brütüs’ler İçin Yaşasın Hainler Kabristanı…”

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı