REKLAMI GEÇ

“NE MUTLU OĞLUMA; ŞEHİT OLDU”

5 Ağustos 2015 Çarşamba

Başlıktaki bu söz şehit Medet Mat’ın babası Nusret Mat’a ait.Medet Mat şehadet şerbetini içmeden onsekiz saat önce facebook’ta şöyle yazmış:”Biri “Vatan” mı dedi? Daima hazır Allah’ın izniyle…”

Yine Şırnak’ta şehit olan Piyade Teğmen İbrahim Tanrıverdi’nin annesi Gaffure Tanrıverdi de;”Benim oğlum ölmedi,vatana verdim.” diye haykırmış.

Bakara suresi’nin 154. ayet-i kerimesinde mealen: “Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin.Bilakis onlar diridirler,fakat siz hissedemezsiniz.” buyruluyor.

İslam inancına göre şehitlik öyle bir mertebe ki; şehit olan bir insan, tekrar tekrar dünyaya gelip, her seferinde şehit olmayı arzu ediyor.

Otuz seneyi aşkın bir süreden beri ülkemiz kınalı kuzularını, emniyet güçlerini, korucuları, vatandaşları vatan uğruna şehit verdi.

Türkiye şu anda PKK, IŞİD,Devrimci Halk Kurtuluş Partisi Cephesi (DHKP-c) ve Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) terör örgütleriyle mücadele ediyor.

Terör Örgütlerinin 780.000 km2 vatan sathının içindeki hangi dağdan, hangi mağaradan, hangi inden, hangi yoldan, hangi saatte alçakça,kalleşçe saldırıya geçeceği kestirilemiyor.

Karakollarımızın, askeri birliklerimizin, emniyet müdürlüklerimizin ve bunların görev alanları ve yerleri apaçık belliyken; teröristlerin gizlendikleri yerler bu kadar ayan beyan ortada değil..

Ayrıca; teröristlerin sivil halkla iç içe ve beraber; aynı ortamlarda kendilerini kamufle ettikleri; gündüz masum halktan gibi görünüp, akşam terörist yüzüyle ortaya çıktığı durumlarda, terör ile mücadele daha da zorlaşıyor.

Hem bu vatanda beraber yaşamak isteyeceksin; hem de beraber yaşamak istediğin milletin evlatlarını hunharca, canavarca öldüreceksin ve bunun adını “demokratik bir cumhuriyette yaşama arzusu” koyacaksın, “demokratik hak talebi” diyeceksin, “ileri demokrasi” diyeceksin.

Türkiye zor bir süreçten geçiyor.Her gün gelen şehit haberleri moral bozuyor,halkı umutsuzluğa,karamsarlığa,yılgınlığa itiyor.Uluslararası terörizmin istediği de tam olarak bu.İç ve dış şer odakları ellerini ovuşturarak izliyor bu senaryoyu.

Allah ülkemize,devletimize,milletimize zeval vermesin.Sırt sırta, omuz omuza, kararlılık içinde , bu mel’un saldırıları da savuşturacağımıza, sahil-i selamete çıkacağımıza inanıyorum.

Tarihteki son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti kıyamete kadar ilelebet payidar kalacaktır.

Kendisine dört koldan saldıran “düvel-i muazzama”ya rağmen Türkiye; “devlet-i ebed müddet” olarak dünya milletleri içindeki müstesna konumunu muhafaza edecektir.

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorumlar

kezban   -  Bağlantı 11 Ağustos 2015, 13:33

burak ve bilal gibi adamların rahatı için gencecik fidanlar şehit oluyor siz, burak ve bilali gönderelim askere bari bir şeye yarar sınız

ali berk   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 11:00

bu dünyanın öbür tarafı var.mensubu olduğun parti değilmi sınırda pkk yı davul zurna ile karşılayan. öcalana diyarbakırda öcalının konuşmasını okutturup onu barış güvercini yapan. tc yi her yerden kaldıran.sen ve senin gibiler rahat uyuyabiliyormu

nisa   -  Bağlantı 7 Ağustos 2015, 09:56

kendi çocuklarınızı gönderin doğuya yasa çıkarın 0 ve 21 eşit olanları gönderin??

alli   -  Bağlantı 6 Ağustos 2015, 10:02

Vatan sağolsun türkiye yangın yeri hergün şehit hergün terör olayları ama bizim vekil seçtiklerimiz üç beş şehit için meclis mi toplanır diyerek tatildeler Siyasi Partiler tatilde garibanın evladı Askerde Lanet olsu

mahmut   -  Bağlantı 5 Ağustos 2015, 12:53

Vatan sagolsun demek kolay.. Acaba kendi cocugunuz olsa yine diyebilecek misiniz?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı