REKLAMI GEÇ

YENİ YIL SEMBOLİZMİ VE BEKLENTİLERİ

31 Aralık 2020 Perşembe

Ruhsal öğretilere göre, 2021 rakamı inancı simgeler. Bu rakamı gördüğümüzde ya da bu rakamlı yıla girdiğimizde; düşüncelerimizi daha çok denetlemeliyiz, çünkü bu yılda onlar gerçekliğimizi daha çok etkileyebilir. Bu rakam aynı zamanda güveni simgeler. Korunduğumuza ve bizi iyi şeylerin beklediğine duyacağımız güveni. Güven de aslında inanç ile ilişkilidir ve kendisi bir inançtır, aynı zamanda.

Şimdi gelelim 2021 rakamında yer alan sayılara: 1 sayısının bir rakamda yalnızca bir kez geçmesi şunları temsil eder: özgünlük, özgün olan, başlangıç noktası, yeni bir başlangıç. 2 sayısının bir rakamda iki kere geçmesi de şunları temsil eder: Çift olan, bağlantı, işbirliği, birleşme, birlik olma, tamamlayıcılık. 0 sayısı ise, birlikte olduğu sayıların titreşimlerini çoğaltır ve büyütür. Sonsuzluk, sonsuz döngü, tekillik ve bütünlük simgeler. Aynı zamanda, potansiyel kazanma ve seçim yapma simgesidir.

20 sayısı, Tanrı’ya güvenmeyi simgeler. 21 sayısı özgünlüğü simgeler. Bu sayının yardımıyla, sizi diğerlerinden ayıran özelliklerin ayırdına varırsınız. Bu da kendinizle gurur duymanızı sağlar. 201 sayısı; amaçlarınız doğrultusunda ve doğru yolda ilerlemenizi simgeler. Başarıya giden yolu izlemeye devam ediniz, çünkü 2021 yılındaki 201 sayısının varlığı, bunu sağlayacak enerjiye sahiptir. Ruhsal sembolizm öğretisi böyle diyor.

2021 rakamının ve onu oluşturan bileşenlerin hepsinin de sembolik anlamlarını ve sundukları yaşam derslerini işlemiş olduk. Kendimizi daha fazla ve daha da fazla düşüncelerimize yoğunlaştırmalıyız, çünkü geleceğimizi yaratacak olan budur. Parlak bir gelecek için parlak düşünceler bulmalı ve onlara yoğunlaşmalıyız. Bu öğretilerden anladığım bu. Elbette bu ruhsal bir öğretidir ve meleklere inanmakla ilişkilidir. Özellikle de, koruyucu meleklere. Hiç kuşkusuz, benimseyip benimsememekte özgürüz.

Kendi kültür ve inanç dünyamızda, “her şeyde bir hayır olduğuna” inanırız. Bu inanç toplumumuzda ve kültürümüzde çok yaygındır, öyle değil mi? Ben de “her şeyde bir hayır olduğuna” inanırım ve bunu bir yaşam felsefesine, kendi sözcüklerimle şöyle dönüştürmüşümdür: “Ne olduysa iyi oldu, ne oluyorsa iyi oluyor, ne olacaksa iyi olacak”. Bu önermeyi ilk okuduğunuzda size bir safdillik gibi gelebilir. Yine de biliyor ve inanıyorum ki, bir bilgelik içermektedir. Yaşamda tek bir nihai felsefi seçim olduğunu anlamışımdır: İyimserlik ve kötümserlik. Ben iyimserliği seçtim çünkü onun gücüne inanıyorum.

Umarım ki yeni yıl Dünyamıza, insanlığa ve ulusumuza daha iyi gelir; Pandemi’yi atlatırız ve yeni felaketlerle fazla karşılaşmayız. Yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun, değerli okurlarım.

 

 

 

 

Not: Yazılar ile ilgili hukuki sorumluluk yazarların kendilerine aittir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı