REKLAMI GEÇ

“ATIKTAN SANATA” PROJE EKİBİ SÜMERPARK’TA

“ATIKTAN SANATA” PROJE EKİBİ SÜMERPARK’TA

Dünyanın çeşitli üniversitelerinden gelen 15 öğrenci ile Türkiye’deki öğrencilerin birarada olduğu ve toplamda 52 öğrencinin topladıkları pet şişelerden Pamukkale Heykeli yapılacak.Projeçalışanları hem keyifli bir gün geçirmek hem de alışveriş yapmak için Sümerpark alışveriş merkezini tercih etti.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:59

Avrupa Gençlik Derneği “Atıktan Sanata – From Waste To Art ” projesi ile Dünya üzerinde önemi hızla anlaşılmaya başlayan atıkların geri dönüşümü konusunda toplumsal duyarlılığı artırmak, gençlerin aktif katılımını sağlayarak takım çalışması kavramını güçlendirmek, sosyal sorumluluk projelerine olan ilgiyi çoğaltmak, farklı kültürlerden proje katılımcılarını Denizli’de buluşturup kültürümüzün ve şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak amacı güçlü bir proje gerçekleştiriyor.
Dünyanın çeşitli üniversitelerinden gelen 15 öğrenci ile Türkiye’deki öğrencilerin birarada oldugu ve toplamda 52 öğrencinin topladıkları pet şişerlerden Pamukkale Heykeli yapılacak.Gerçekleştirilecek olan proje için şuana kadar 40 bin adet pet şişe toplandı. 15 Ağustosta başlayan proje çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, proje çalışanları hem keyifli bir gün geçirmek hem de alışveriş yapmak için Sümerpark alışveriş merkezini tercih etti. Gün boyunca alışveriş merkezinde keyıflı anlar geçiren ekip Sümerpark’ta olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı